Begaafden

Als hoogbegaafde heb je veel talenten en mogelijkheden. Deze komen niet altijd uit de verf. Vaak kijk je anders tegen de wereld aan en begrijp je de dingen anders dan anderen. Je voelt je onbegrepen, hebt moeite met samenwerking of doorziet problemen zo snel dat anderen je niet kunnen volgen. Dan heb je meer last dan voordeel van je hoogbegaafdheid.

Zowel voor jonge als voor volwassen hoogbegaafden is het soms een zoektocht naar wie je bent. En hoe gaat jouw omgeving ermee om? Hoe houd je je staande in de maatschappij?

DNKRS geeft mensen die hoogbegaafd zijn de ruimte om zich te ontwikkelen. Ieder mens is uniek, dus wij sluiten aan bij wat echt bij jou past.

Hier vind je informatie voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die hulp kunnen gebruiken bij hun hoogbegaafdheid. 

Lachende tiener

Nieuws

 • Groep Executieve vaardigheden oefenen met spel – voor kinderen

  Door het spelen van coöperatieve- en expertspellen kun je op een leuke en doeltreffende manier oefenen om diverse vaardigheden te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van aandacht en concentratie, strategisch denken, flexibel denken en emoties reguleren. De groep start op donderdag 16 mei.

  meer >

  Groep Executieve vaardigheden oefenen met spel – voor kinderen
 • Cursus Executieve vaardigheden trainen met spel – voor onderwijspersoneel

  De komende zomer staat er een nieuwe tweedaagse cursus voor leerkrachten en docenten op ons programma. In deze cursus staat de relatie tussen spellen en executieve vaardigheden centraal. Er is beperkt plek, dus meld je op tijd aan!

  meer >

  Cursus Executieve vaardigheden trainen met spel – voor onderwijspersoneel
 • Wijsheid in beweging zomeractiviteit

  Vijfdaagse mindfulness zomeractiviteit (26 augustus t/m 30 augustus 2024) Tijdens deze zomerweek gaan we met elkaar op reis in ons zelf. We gaan bewegen, voelen, verwonderen, plezier hebben, luisteren en ontspannen. Je ontdekt spelenderwijs jezelf.

  meer >

  Wijsheid in beweging zomeractiviteit

Agenda

Aankomende evenementen