Begaafden

Als hoogbegaafde heb je veel talenten en mogelijkheden. Deze komen niet altijd uit de verf. Vaak kijk je anders tegen de wereld aan en begrijp je de dingen anders dan anderen. Je voelt je onbegrepen, hebt moeite met samenwerking of doorziet problemen zo snel dat anderen je niet kunnen volgen. Dan heb je meer last dan voordeel van je hoogbegaafdheid.

Zowel voor jonge als voor volwassen hoogbegaafden is het soms een zoektocht naar wie je bent. En hoe gaat jouw omgeving ermee om? Hoe houd je je staande in de maatschappij?

DNKRS geeft mensen die hoogbegaafd zijn de ruimte om zich te ontwikkelen. Ieder mens is uniek, dus wij sluiten aan bij wat echt bij jou past.

Hier vind je informatie voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die hulp kunnen gebruiken bij hun hoogbegaafdheid. 

Lachende tiener

Nieuws

 • Wijsheid in beweging

  Vijfdaagse mindfulness zomeractiviteit (22 t/m 26 augustus) Tijdens deze zomerweek gaan we met elkaar op reis in ons zelf. We gaan bewegen, voelen, verwonderen, plezier hebben, luisteren en ontspannen. Je ontdekt spelenderwijs jezelf.

  meer >

  Wijsheid in beweging
 • Atelier voor sensitieve creatieve geesten

  Vierdaagse zomeractiviteit (18 t/m 21 juli) In het vierdaagse Atelier voor sensitieve creatieve geesten krijgen kinderen de rust en ruimte om in vrijheid en uitsluitend voor zichzelf te schilderen, tekenen of construeren. Er is ruimte om te onderzoeken, te experimenteren en je eigen pad te kiezen in jouw creatieve proces.

  meer >

  Atelier voor sensitieve creatieve geesten
 • Tips voor trips

  Dit jaar hebben we een paar verwonderende uitstapjes uitgezocht in de buurt van DNKRS Amstelveen en Voorburg. En daarbij wonderwandelingen in alle windstreken van Nederland. Wanneer je de tijd neemt om in je op te nemen wat zich afspeelt in je omgeving, wordt alles in perspectief geplaatst. Alvast een mooie zomer(vakantie) gewenst!

  meer >

  Tips voor trips

Agenda

Aankomende evenementen