Jongvolwassenen

Als je aan je studie of eerste baan begint, heb je vaak grote verwachtingen. Eindelijk kun je in je eigen tempo gaan werken, krijg je de kans je talenten te ontplooien, te laten zien wat je waard bent en carrière te maken.

Soms valt het dan tegen. De studie die je hebt gekozen blijkt niet interessant en je kunt je aandacht niet bij de hoorcolleges houden. Je krijgt de stof voor een tentamen niet in je hoofd en weet niet goed hoe je ervoor moet leren. Ook later kun je vastlopen, als je een baan hebt gevonden. Je hebt goede ideeën, maar de baas vindt dat het moet blijven zoals het altijd was. Of collega’s met minder capaciteiten krijgen de promotie. Je voelt je onveilig bij collega’s die zich door jouw talenten bedreigd voelen. Of je hebt altijd gehoord dat je veel talenten hebt, maar weet ze niet te benutten. Heimelijk twijfel je aan je capaciteiten en vraag je je af waar de problemen vandaan komen.

In sommige gevallen kan de oorzaak van deze problemen liggen in het feit dat je hoogbegaafd bent. DNKRS kan je helpen om uit te vinden of dat zo is en helpt je met het beantwoorden van vragen als:

  • hoe vind je je eigen weg?
  • hoe vind je een baan die bij je past?
  • hoe ga je soepel om met collega’s en leidinggevenden?
  • hoe word je gelukkig?

Heb je interesse in coaching door DNKRS?

Onze tarieven

jonge man