DNKRS in Amstelveens Nieuwsblad

Ontdek-je-zelf-FSTVL

DNKRS in de krant! Dat delen we natuurlijk graag. En zien we je ook op zaterdag 12 maart? Kinderen, ouders, leerkrachten, hulpverleners, maar ook (andere) Amstelveners zijn van harte welkom op de Pieronlaan 7.

Tekst in het Amstelveens Nieuwsblad:

‘Hoogbegaafdheid is veel meer dan een hoog IQ. Daarover bestaan nog veel misverstanden’, meldt specialist hoogbegaafdheid Hildi Glastra van Loon. Al elf jaar lang ontmoeten wekelijks in totaal zo’n 75 kinderen elkaar bij DNKRS in Amstelveen. Vijf ochtenden en een middag per week komen er op Pieronlaan 7 ongeveer twaalf kinderen per dagdeel bij elkaar in een DNKRS-verrijkingsgroep. Zij lossen samen uitdagende opdrachten op en leren zichzelf beter kennen. DNKRS geeft daarnaast trainingen in het onderwijs en coaching en therapie aan hoogbegaafde kinderen, jongeren en jongvolwassenen.

Dit jaar bestaat DNKRS 11 jaar. Dat wordt gevierd met Ontdek-je-zelf-FSTVL op zaterdag 12 maart. Kinderen, ouders, leerkrachten, hulpverleners, maar ook andere Amstelveners zijn op deze dag van harte welkom om kennis te maken met de organisatie.