Ouders

Legt je kind de lat vaak hoog en heeft het last van faalangst? Loopt je kind vast doordat het zich anders voelt? Ben je op zoek naar handvatten en hulp bij de begeleiding van je kind?

DNKRS geeft hoogbegaafde kinderen en hun ouders de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Ieder mens is uniek, dus wij sluiten aan bij wat echt bij het kind, de jongere en ook de ouders past.

Wij denken graag mee over oplossingen voor de opvoeding, schoolkeuze en passende begeleiding voor je kind. We bieden gespreksgroepen voor ouders, verrijkingsgroepen voor kinderen en begeleiding (individueel of voor het gezin).

jongen en meisje

Nieuws

 • Wijsheid in beweging

  Vijfdaagse mindfulness zomeractiviteit (22 t/m 26 augustus) Tijdens deze zomerweek gaan we met elkaar op reis in ons zelf. We gaan bewegen, voelen, verwonderen, plezier hebben, luisteren en ontspannen. Je ontdekt spelenderwijs jezelf.

  meer >

  Wijsheid in beweging
 • Atelier voor sensitieve creatieve geesten

  Vierdaagse zomeractiviteit (18 t/m 21 juli) In het vierdaagse Atelier voor sensitieve creatieve geesten krijgen kinderen de rust en ruimte om in vrijheid en uitsluitend voor zichzelf te schilderen, tekenen of construeren. Er is ruimte om te onderzoeken, te experimenteren en je eigen pad te kiezen in jouw creatieve proces.

  meer >

  Atelier voor sensitieve creatieve geesten
 • Tips voor trips

  Dit jaar hebben we een paar verwonderende uitstapjes uitgezocht in de buurt van DNKRS Amstelveen en Voorburg. En daarbij wonderwandelingen in alle windstreken van Nederland. Wanneer je de tijd neemt om in je op te nemen wat zich afspeelt in je omgeving, wordt alles in perspectief geplaatst. Alvast een mooie zomer(vakantie) gewenst!

  meer >

  Tips voor trips

Agenda

Aankomende evenementen