Ouders

Legt je kind de lat vaak hoog en heeft het last van faalangst? Loopt je kind vast doordat het zich anders voelt? Ben je op zoek naar handvatten en hulp bij de begeleiding van je kind?

DNKRS geeft hoogbegaafde kinderen en hun ouders de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Ieder mens is uniek, dus wij sluiten aan bij wat echt bij het kind, de jongere en ook de ouders past.

Wij denken graag mee over oplossingen voor de opvoeding, schoolkeuze en passende begeleiding voor je kind. We bieden gespreksgroepen voor ouders, verrijkingsgroepen voor kinderen en begeleiding (individueel of voor het gezin).

jongen en meisje

Nieuws

 • Beschermd: DNKRS van A tot Z

  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

  meer >

  Beschermd: DNKRS van A tot Z
 • Wijsheid in beweging – tweewekelijkse groep

  Wijsheid in beweging ® zijn mindfulness-lessen met elementen van (kinder)yoga. Je wordt je bewust van wie je bent, hoe je de wereld bekijkt en waar je voor staat. Bij voldoende belangstelling starten we in september met een groep kinderen, die tweewekelijks bij elkaar komt en een serie van vijf lessen volgt. Tijdens deze lessen gaan we met elkaar op reis in ons zelf. We gaan bewegen, voelen, verwonderen, plezier hebben, luisteren en ontspannen. Je ontdekt spelenderwijs jezelf.

  meer >

  Wijsheid in beweging – tweewekelijkse groep
 • Beschermd: Boekentips om de zomer door te dromen

  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

  meer >

  Beschermd: Boekentips om de zomer door te dromen

Agenda

Aankomende evenementen