Ouders

Heb je een snelle en slimme denker in huis? Een kind dat behoefte heeft om mee te bepalen? Is het nieuwsgierig en gedreven? Sensitief en creatief?

DNKRS geeft hoogbegaafde kinderen en hun ouders de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Ieder mens is uniek, dus wij sluiten aan bij wat echt past bij het kind, de jongere en ook de ouders.

Tijdens een uitgebreide intake denken wij mee over oplossingen voor de opvoeding en passende begeleiding voor je kind.

Soms maakt een intelligentieonderzoek deel uit van het behandelplan.

jongen en meisje

Nieuws

 • Groep Executieve vaardigheden oefenen met spel – voor kinderen

  Door het spelen van coöperatieve- en expertspellen kun je op een leuke en doeltreffende manier oefenen om diverse vaardigheden te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van aandacht en concentratie, strategisch denken, flexibel denken en emoties reguleren. De groep start op donderdag 16 mei.

  meer >

  Groep Executieve vaardigheden oefenen met spel – voor kinderen
 • Cursus Executieve vaardigheden trainen met spel – voor onderwijspersoneel

  De komende zomer staat er een nieuwe tweedaagse cursus voor leerkrachten en docenten op ons programma. In deze cursus staat de relatie tussen spellen en executieve vaardigheden centraal. Er is beperkt plek, dus meld je op tijd aan!

  meer >

  Cursus Executieve vaardigheden trainen met spel – voor onderwijspersoneel
 • Wijsheid in beweging zomeractiviteit

  Vijfdaagse mindfulness zomeractiviteit (26 augustus t/m 30 augustus 2024) Tijdens deze zomerweek gaan we met elkaar op reis in ons zelf. We gaan bewegen, voelen, verwonderen, plezier hebben, luisteren en ontspannen. Je ontdekt spelenderwijs jezelf.

  meer >

  Wijsheid in beweging zomeractiviteit

Agenda

Aankomende evenementen