Wijsheid in beweging zomeractiviteit

Vijfdaagse mindfulness zomeractiviteit
(28 augustus t/m 1 september 2023)

Tijdens deze zomerweek gaan we met elkaar op reis in ons zelf. We gaan bewegen, voelen, verwonderen, plezier hebben, luisteren en ontspannen. Je ontdekt spelenderwijs jezelf.

Uit het hoofd, in het lijf

Wijsheid in beweging ® zijn mindfulness-ochtenden met elementen van (kinder)yoga. Je wordt je bewust van wie je bent, hoe je de wereld bekijkt en waar je voor staat.

De kunst is om het deel van je leven waar je invloed op hebt – en dat je graag anders zou zien of waarvoor je misschien mooie plannen hebt – te veranderen en bewust te sturen en vorm te geven. En het stukje waar je geen invloed op hebt te accepteren voor wat het is. Op die manier ben je geen slachtoffer van omstandigheden, gedachten, angsten of zorgen. Je voelt je – hoe jong ook – kapitein op je eigen schip.

Pluk de dag

Wijsheid in beweging geeft je handvatten en gereedschap mee om te gebruiken in je leven. Naarmate je je gereedschap beter leert beheersen, zal je meer regie ervaren. Dit helpt je om iedere dag te plukken, je lichaam sterk en vitaal te maken, mentaal in balans te zijn, te ontdekken wie je bent, te luisteren naar jezelf en je intuïtie en zo richting te geven aan je leven. Het enige dat je nodig hebt is een open mind!

In deze mindfulnessweek staan we met beide benen op de grond en tegelijkertijd is er ruimte om je vleugels uit te slaan.

Inhoud

  • filosofie, theorie, beginselen en achtergronden van mindfulness
  • bewegingsoefeningen (hatha yoga), samenwerkingsspellen en creatieve opdrachten
  • ontspanning, meditatie en stilte-oefeningen

Praktisch

De zomeractiviteit kan doorgaan bij minimaal zes deelnemers. Voorafgaand aan deelname kunnen we desgewenst een korte intake houden om samen te kijken of de activiteit past bij jouw kind.

  • Datum: 28 augustus t/m 1 september 2023 (vijf ochtenden)
  • Tijdstip: 10.00 – 11.30 uur
  • Locatie: DNKRS, Pieronlaan 7, Amstelveen (betaald parkeren)
  • Kosten: € 310,- *
  • Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 12 deelnemers
  • Doelgroep: 8 – 12 jaar
  • Begeleiding: Wivina Rooijendijk

*) Vormen de kosten een barrière voor deelname, neem dan gerust contact op met Linda om een betalingsregeling of andere opties te bespreken. We denken graag mee hoe we kunnen bijstaan.

Wel interesse, maar niet in de mogelijkheid om deel te nemen aan de zomeractiviteit?
We bieden deze lessen ook aan in onze tweewekelijkse groep Wijsheid in beweging.