Zorgprofessionals

moeder en kind

Sommige kinderen en jongeren ervaren problemen of belemmeringen die samenhangen met hoogbegaafdheid. Deze problemen kunnen het welbevinden van de jeugdige of het gezin in de weg staan. In veel gevallen is de hulpvraag ook onderwijsgerelateerd. Kunnen de problemen niet (meer) binnen passend onderwijs worden opgelost? Of is er sprake van (dreigend) thuiszitten? Dan kan DNKRS een rol spelen als specialist op het gebied van hoogbegaafdheid. 

Ons team van psychologen, begeleiders en leerkrachten doet samen wat nodig is voor het kind en het gezin. Wij bieden zowel individuele als groepsbegeleiding of een combinatie hiervan. Soms vullen we dit aan met ouderbegeleiding, gezinsbegeleiding of advies aan scholen. Onze diensten bevinden zich op de grens van zorg en onderwijs.

Nieuws

 • Wijsheid in beweging

  Vijfdaagse mindfulness zomeractiviteit (22 t/m 26 augustus) Tijdens deze zomerweek gaan we met elkaar op reis in ons zelf. We gaan bewegen, voelen, verwonderen, plezier hebben, luisteren en ontspannen. Je ontdekt spelenderwijs jezelf.

  meer >

  Wijsheid in beweging
 • Atelier voor sensitieve creatieve geesten

  Vierdaagse zomeractiviteit (18 t/m 21 juli) In het vierdaagse Atelier voor sensitieve creatieve geesten krijgen kinderen de rust en ruimte om in vrijheid en uitsluitend voor zichzelf te schilderen, tekenen of construeren. Er is ruimte om te onderzoeken, te experimenteren en je eigen pad te kiezen in jouw creatieve proces.

  meer >

  Atelier voor sensitieve creatieve geesten
 • Tips voor trips

  Dit jaar hebben we een paar verwonderende uitstapjes uitgezocht in de buurt van DNKRS Amstelveen en Voorburg. En daarbij wonderwandelingen in alle windstreken van Nederland. Wanneer je de tijd neemt om in je op te nemen wat zich afspeelt in je omgeving, wordt alles in perspectief geplaatst. Alvast een mooie zomer(vakantie) gewenst!

  meer >

  Tips voor trips

Agenda

Aankomende evenementen