Zorgprofessionals

Sommige kinderen en jongeren ervaren problemen of belemmeringen die samenhangen met hoogbegaafdheid. Deze problemen kunnen het welbevinden van de jeugdige of het gezin in de weg staan. In veel gevallen is de hulpvraag ook onderwijsgerelateerd. Kunnen de problemen niet (meer) binnen passend onderwijs worden opgelost? Of is er sprake van (dreigend) thuiszitten? Dan kan DNKRS een rol spelen als specialist op het gebied van hoogbegaafdheid. 

Ons team van psychologen, begeleiders en leerkrachten doet samen wat nodig is voor het kind en het gezin. Wij bieden zowel individuele als groepsbegeleiding of een combinatie hiervan. Soms vullen we dit aan met ouderbegeleiding, gezinsbegeleiding of advies aan scholen. Onze diensten bevinden zich op de grens van zorg en onderwijs.

moeder en kind

Nieuws

 • Groep Executieve vaardigheden oefenen met spel – voor kinderen

  Door het spelen van coöperatieve- en expertspellen kun je op een leuke en doeltreffende manier oefenen om diverse vaardigheden te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van aandacht en concentratie, strategisch denken, flexibel denken en emoties reguleren. De groep start op donderdag 16 mei.

  meer >

  Groep Executieve vaardigheden oefenen met spel – voor kinderen
 • Cursus Executieve vaardigheden trainen met spel – voor onderwijspersoneel

  De komende zomer staat er een nieuwe tweedaagse cursus voor leerkrachten en docenten op ons programma. In deze cursus staat de relatie tussen spellen en executieve vaardigheden centraal. Er is beperkt plek, dus meld je op tijd aan!

  meer >

  Cursus Executieve vaardigheden trainen met spel – voor onderwijspersoneel
 • Wijsheid in beweging zomeractiviteit

  Vijfdaagse mindfulness zomeractiviteit (26 augustus t/m 30 augustus 2024) Tijdens deze zomerweek gaan we met elkaar op reis in ons zelf. We gaan bewegen, voelen, verwonderen, plezier hebben, luisteren en ontspannen. Je ontdekt spelenderwijs jezelf.

  meer >

  Wijsheid in beweging zomeractiviteit

Agenda

Aankomende evenementen