Scholen

Ben je als leerkracht, ondersteuner of directeur werkzaam in het primair of voortgezet onderwijs? Heb je behoefte aan advies? Kun je ondersteuning gebruiken bij de uitvoering van beleid? DNKRS is dan jouw partner! We denken graag mee, ook over individuele situaties.

DNKRS is een trouwe partner op het gebied van hoogbegaafdheid. We werken samen met tientallen scholen die expertise kunnen gebruiken op het gebied van hoogbegaafdheid. Vaak lopen wij meerdere jaren met een school mee, waardoor we steeds beter samenwerken. Zo helpen we je het onderwijs inspirerend te maken voor de hoogbegaafde kinderen en passend bij de werkwijze van de school. We leren dan de school goed kennen. En we spelen in op de hulpvragen en specifieke eigenschappen en het gedachtegoed van de school. 

DNKRS werkt graag samen met scholen met een visie op het gebied van vernieuwend onderwijs. Denk hierbij aan Montessori, Dalton, Jenaplan en Natuurlijk leren, maar ook aan scholen die zich richten op onderwijs van de toekomst. 

Zo fijn dat jullie zelf uit het montessorionderwijs komen. We spreken dezelfde taal.

Montessori leerkracht

Onze jarenlange ervaring zetten wij met plezier in om jou te inspireren met ons opleidingsaanbod. Dit aanbod bestaat uit teamtrainingen op maat, dialoogbijeenkomsten, een leerweg en andere cursussen.

Verder geven we graag advies en ondersteuning aan jou en je team. Ben je op zoek naar een verrijkingsgroep voor jouw basisschoolleerling(en)? Zij zijn van harte welkom bij DNKRS.

De gemeente en het samenwerkingsverband kunnen je informeren over subsidies en tegemoetkomingen voor onderwijsvoorzieningen, zodat de school de kosten voor deze leerlingen kan dragen.

Schoolbesturen in Amsterdam kunnen subsidie aanvragen voor ‘overige voorzieningen’, waaronder hoogbegaafdheid valt. Deze voorzieningen zijn vastgesteld in de Verordening op het lokaal onderwijsbeleid.

docent

Nieuws

 • Beschermd: DNKRS van A tot Z

  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

  meer >

  Beschermd: DNKRS van A tot Z
 • Wijsheid in beweging – tweewekelijkse groep

  Wijsheid in beweging ® zijn mindfulness-lessen met elementen van (kinder)yoga. Je wordt je bewust van wie je bent, hoe je de wereld bekijkt en waar je voor staat. Bij voldoende belangstelling starten we in september met een groep kinderen, die tweewekelijks bij elkaar komt en een serie van vijf lessen volgt. Tijdens deze lessen gaan we met elkaar op reis in ons zelf. We gaan bewegen, voelen, verwonderen, plezier hebben, luisteren en ontspannen. Je ontdekt spelenderwijs jezelf.

  meer >

  Wijsheid in beweging – tweewekelijkse groep
 • Beschermd: Boekentips om de zomer door te dromen

  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

  meer >

  Beschermd: Boekentips om de zomer door te dromen

Agenda

Aankomende evenementen