Scholen

Ben je als leerkracht, ondersteuner of directeur werkzaam in het primair of voortgezet onderwijs? Heb je behoefte aan kennis of advies? Kun je ondersteuning gebruiken bij de uitvoering van beleid? DNKRS is dan jouw partner!

DNKRS werkt graag samen met scholen met een visie op het gebied van vernieuwend onderwijs. Denk hierbij aan Montessori, Dalton, Jenaplan en Natuurlijk leren, maar ook aan scholen die zich richten op onderwijs van de toekomst. 

Zo fijn dat jullie zelf uit het montessorionderwijs komen. We spreken dezelfde taal.

Montessori leerkracht

Vaak lopen wij meerdere jaren met een school mee, waardoor we de school goed leren kennen en steeds beter samenwerken. Zo helpen we je het onderwijs inspirerend te maken voor de hoogbegaafde kinderen en passend bij de werkwijze en gedachtegoed van de school.

Nieuws

 • Groep Executieve vaardigheden oefenen met spel – voor kinderen

  Door het spelen van coöperatieve- en expertspellen kun je op een leuke en doeltreffende manier oefenen om diverse vaardigheden te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van aandacht en concentratie, strategisch denken, flexibel denken en emoties reguleren. De groep start op donderdag 16 mei.

  meer >

  Groep Executieve vaardigheden oefenen met spel – voor kinderen
 • Cursus Executieve vaardigheden trainen met spel – voor onderwijspersoneel

  De komende zomer staat er een nieuwe tweedaagse cursus voor leerkrachten en docenten op ons programma. In deze cursus staat de relatie tussen spellen en executieve vaardigheden centraal. Er is beperkt plek, dus meld je op tijd aan!

  meer >

  Cursus Executieve vaardigheden trainen met spel – voor onderwijspersoneel
 • Wijsheid in beweging zomeractiviteit

  Vijfdaagse mindfulness zomeractiviteit (26 augustus t/m 30 augustus 2024) Tijdens deze zomerweek gaan we met elkaar op reis in ons zelf. We gaan bewegen, voelen, verwonderen, plezier hebben, luisteren en ontspannen. Je ontdekt spelenderwijs jezelf.

  meer >

  Wijsheid in beweging zomeractiviteit

Agenda

Aankomende evenementen