Scholen

Ben je als leerkracht, ondersteuner of directeur werkzaam in het primair en voortgezet onderwijs? Heb je behoefte aan advies? Kun je ondersteuning gebruiken bij de uitvoering van beleid? DNKRS is dan jouw partner! We denken graag mee, ook over individuele situaties.

DNKRS is een trouwe partner op het gebied van hoogbegaafdheid. We werken samen met tientallen scholen die expertise kunnen gebruiken op het gebied van hoogbegaafdheid. Vaak lopen wij meerdere jaren met een school mee, waardoor we steeds beter samenwerken. Zo helpen we je het onderwijs inspirerend te maken voor de hoogbegaafde kinderen en passend bij de werkwijze van de school. We leren dan de school goed kennen. En we spelen in op de hulpvragen en specifieke eigenschappen en het gedachtegoed van de school. 

DNKRS werkt graag samen met scholen met een visie op het gebied van vernieuwend onderwijs. Denk hierbij aan Montessori, Dalton, Jenaplan en Natuurlijk leren, maar ook aan scholen die zich richten op onderwijs van de toekomst. 

Zo fijn dat jullie zelf uit het montessorionderwijs komen. We spreken dezelfde taal.

Montessori leerkracht

We geven graag advies en ondersteuning. Maar wij zetten onze jarenlange ervaring met plezier in om jou te inspireren met ons opleidingsaanbod. Dit aanbod bestaat uit teamtrainingen op maat, dialoogbijeenkomsten, een leerweg en andere cursussen.

docent

Nieuws

 • Ontdek-je-zelf-FSTVL

  Zaterdag 12 maart 2022, save the date! We kunnen het zelf bijna niet geloven. DNKRS viert haar 11-jarig bestaan! Direct na de kerstvakantie luiden we 2022 feestelijk in met de kinderen van onze verrijkingsgroepen. En het hoogtepunt: een Ontdek-je-zelf-FSTVL op zaterdag 12 maart 2022. Ouders, kinderen, leraren en hulpverleners zijn van harte uitgenodigd!

  meer >

 • Kosteloos: Cursus Hoogbegaafd in het vernieuwingsonderwijs

  Ben je op zoek naar handvatten om meer- en hoogbegaafde leerlingen te herkennen en begeleiden, of ze nog beter te coachen? Wij bieden een praktische en tegelijkertijd theoretisch stevig onderbouwde cursus die opleidt tot specialist begaafdheid in het vernieuwingsonderwijs. De leerweg wordt dit jaar kosteloos aangeboden door het Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Amsterdam Diemen.

  meer >

 • Complimenten geven? Prijs het proces

  Free the childs potential, and you will transform him into the world. Maria Montessori Mindset; complimenten geven en fouten maken moet. “Uitdaging ga ik liever uit de weg. Als ik kritiek krijg word ik boos en onzeker. Fouten maak ik liever niet, straks denken ze nog dat ik dom ben. Hij is hier veel beter in dan ik, dus ik doe geen moeite meer. Ik kan dit toch niet dus ik doe het niet meer.” Dit zijn zomaar een paar uitspraken die voortkomen uit een vaste mindset. Met een vaste mindset heb je de overtuiging dat je talenten en aanleg…

  meer >

  meisje met koptelefoon

Agenda

Aankomende evenementen