Scholen

Ben je als leerkracht, ondersteuner of directeur werkzaam in het primair of voortgezet onderwijs? Heb je behoefte aan advies? Kun je ondersteuning gebruiken bij de uitvoering van beleid? DNKRS is dan jouw partner! We denken graag mee, ook over individuele situaties.

DNKRS is een trouwe partner op het gebied van hoogbegaafdheid. We werken samen met tientallen scholen die expertise kunnen gebruiken op het gebied van hoogbegaafdheid. Vaak lopen wij meerdere jaren met een school mee, waardoor we steeds beter samenwerken. Zo helpen we je het onderwijs inspirerend te maken voor de hoogbegaafde kinderen en passend bij de werkwijze van de school. We leren dan de school goed kennen. En we spelen in op de hulpvragen en specifieke eigenschappen en het gedachtegoed van de school. 

DNKRS werkt graag samen met scholen met een visie op het gebied van vernieuwend onderwijs. Denk hierbij aan Montessori, Dalton, Jenaplan en Natuurlijk leren, maar ook aan scholen die zich richten op onderwijs van de toekomst. 

Zo fijn dat jullie zelf uit het montessorionderwijs komen. We spreken dezelfde taal.

Montessori leerkracht

We geven graag advies en ondersteuning. Maar wij zetten onze jarenlange ervaring met plezier in om jou te inspireren met ons opleidingsaanbod. Dit aanbod bestaat uit teamtrainingen op maat, dialoogbijeenkomsten, een leerweg en andere cursussen.

docent

Nieuws

 • Vier trainingen over hoogbegaafde kinderen in de klas

  Hoogbegaafdheid blijft een begrip dat voor veel leerkrachten lastig is. Want wie is nu dat hoogbegaafde kind en welke begeleiding heeft hij of zij nodig? Via de Floreer Academie geeft DNKRS een serie praktische trainingen, waarbij leerkrachten meer inzicht krijgen in de kenmerken en onderwijsbehoeften van hoogbegaafde kinderen en vaardigheden ontwikkelen om hen optimaal te begeleiden.

  meer >

 • Terugblik feest

  Lieve bezoekers, dank jullie wel! Op zaterdag 12 maart vierde DNKRS haar 11-jarig bestaan met een Ontdek-je-zelf-FSTVL. Ouders, kinderen, leraren, hulpverleners en buurtbewoners waren uitgenodigd. Ook opa’s en oma’s bleken van de partij. Groot en klein, oud en jong… we hebben samen genoten van een prachtige dag.

  meer >

 • DNKRS in Amstelveens Nieuwsblad

  Ontdek-je-zelf-FSTVL DNKRS in de krant! Dat delen we natuurlijk graag. En zien we je ook op zaterdag 12 maart? Kinderen, ouders, leerkrachten, hulpverleners, maar ook (andere) Amstelveners zijn van harte welkom op de Pieronlaan 7.

  meer >

Agenda

Aankomende evenementen